Din resa börjar här

bage

Sök från Norrköping

Avgångar

Avgång Flight Till Bolag Anmärkning

Ankomster

Ankomst Flight Från Bolag Anmärkning
Idag en kul dag! Innan kl 08.15 har vi haft  ca 550 avresande resenärer. Tre fulla plan (men givetvis med nyktra Piloter), en stor B767 till Kap Verde, en mellan B738 till Las Palmas och en mindre Embraer 145 till München. München-resenärer som skulle till Singapore, Berlin, Charlotte, Kuala Lumpur mfl. 
Kl 14.50 går ännu ett fullt flyg till München. Trevlig helg!

Idag en kul dag! Innan kl 08.15 har vi haft ca 550 avresande resenärer. Tre fulla plan (men givetvis med nyktra Piloter), en stor B767 till Kap Verde, en mellan B738 till Las Palmas och en mindre Embraer 145 till München. München-resenärer som skulle till Singapore, Berlin, Charlotte, Kuala Lumpur mfl.
Kl 14.50 går ännu ett fullt flyg till München. Trevlig helg!
... See MoreSee Less

2 days ago

 

Comment on Facebook

Är det inte en självklarhet med nyktra Kaptener ? Konstig kommentar 😱

Drågtästar ni piloterna innan dom får flyga

Roligt med denna uppåtgående trend för flygplatsen! 🛫 Både med charter och möjligheten att nå världen via München. 👍🏼

Bra jobbat ! 👏🏾

Bästa flygplatsen

instämmer om bästa flygplatsen , min dotter åkte till las palmas o skulle vidare till Lanzarote men hennes resväska kom inte fram😣😠

Kul, bra jobbat flygplatsen!

Kommer i morgon bitti....!

Har bokat två resor från Norrköping. Gran Canaria nu i mars och Cypern 1 oktober. Perfekt att resa från Kungsängen. Tack för alla resmål att välja på ☺👍 Trevlig helg ❤

Ny resa i mars då flyger vi från er igen. ”Bäst”

Suveräna restider till Gran Canaria. Reste i november med morgonflyg och hem med lunchflyg. Kan inte bli bättre. Flyttat till Örebro och åker till GC nästa vinter igen, men från Örebro är det eftermiddagsflyg och morgonflyg hem så det fick bli Arlanda. Man förlorar ett dygn på sådant upplägg.

Ok, Mats..skulle kanske stått "fullbelagda" plan 😉

Vi var 2 av resenärerna B-)

Kanon norrköping AirPort

Härligt!

Härligt!

+ View more comments

Stort GRATTIS! - säger vi till Ingela Nordenberg, Norrköping och Hans Rönnlung, Linköping  som vunnit två tor flygbiljetter var med bmi/Lufthansa Norrköping - München på Resemässorna i Norrköping och Linköping.

Stort GRATTIS! - säger vi till Ingela Nordenberg, Norrköping och Hans Rönnlung, Linköping som vunnit två tor flygbiljetter var med bmi/Lufthansa Norrköping - München på Resemässorna i Norrköping och Linköping. ... See MoreSee Less

3 days ago

 

Comment on Facebook

Tackar så mycket kanske möter våren i München. 👍🏻😊🇩🇪

Grattis Ingela!!

Grattis ❤️🤗

Grattis Ingela! Prata ihop dig med K, Bayern spelar hemma i CL i vår.

Grattis

+ View more comments

2017 blev bra men 2018 blir fantastiskt!

2017 blev ett framgångsrikt år för Norrköpings flygplats. Trots oroligheter i världen och därmed minskat flyg till Turkiet så ökade antalet passagerare på flygplatsen med över 5 000 passagerare till nästan 105 000.

Bakgrunden till framgången är Norrköpings förtroende hos researrangörer och den nystartade reguljärlinjen till München.

– Reguljärlinjen har utvecklats mycket bra efter en trevande inledning. Med två avgångar per dag sedan i april och en ny och bättre tidtabell sedan 1 november så tycks fler och fler upptäcka vad smidigt det är att resa från Norrköping till eller via München. Från en ganska låg nivå startåret 2016 så har antalet resande fördubblats under 2017! Säger Håkan Liljeblad, ordförande i Norrköping Airport AB.

– Äntligen har Norrköping fått en bra internationell linje med perfekt tidtabell. På Siemens använder personalen, och inte minst hitresande besökare, flyglinjen. München är ju en mycket bra och enkel flygplats med ett förstklassigt linjenät till hela världen, säger Mats Rosander, kommunikationschef Siemens.

Norrköping har Sveriges fjärde största charterflygplats och egentligen borde den minskade chartertrafiken från Sverige på grund av oroligheterna i östra medelhavsregionen därför slå hårt mot utbudet. Researrangörerna har dock sett till att hitta lite andra resmål för regionens invånares skull. Researrangörerna vet att i Östergötland kan de sälja resor och då vill de satsa.

– Så jag vill tacka alla resenärer för att de använder Norrköping som avreseort. Genom det får vi mer flyg från Norrköping! Det är alltså en form av hjälp till självhjälp att resa från Norrköping, säger Sten Norinder, VD för Norrköping Airport. Oavsett om det är reguljärflyg eller charterflyg så gäller det att resandet stärker flygplatsen och utbudet kan bli större.

Under 2018 märks det tydligt att flygplatsen uppskattas av researrangörerna. Turkiet kommer tillbaka på bred front med flera researrangörer. I utbudet finns även 5 andra nya resmål. Det är därmed tydligt att resenärernas uppskattning av möjligheten att flyga från Norrköping besvaras av de som bestämmer om nya resmål.

– Det är överväldigande att se den satsning som sker på flygplatsen med en riktigt bra tidtabell för Münchenflyget och alla dessa nya resmål. 2018 kommer passagerarantalet att explodera, avslutar Sten Norinder.

Vid frågor kontakta Sten Norinder, VD och Flygplatschef
0730-20 04 83 eller 011-15 37 11
sten.norinder@nrkairport.se
... See MoreSee Less

2 weeks ago

 

Comment on Facebook

Hej flygplatsen! Snart tar vi flyget till Barcelona vis München !

Så underbart att ha denna flygplats ✈️

Turkietresor na startar lite sent, förr började säsongen redan i Mars, varför så sent?

Vill ha avgångar till las palma på sommaren med. Nu måste man till Arlanda varje sommar och höst

Så skönt att kunna flyga från Norrköping. Kommer att boka resa till Bodrum via München idag 👌✈️🌞

Bra jobb flygplatsen och alla resenärer! Jag tror dock det finns ännu mer potential, speciellt på reguljärsflyget. Kanske Oslo?

Vi kom hem från Kap Verde igår. Så skönt att kunna flyga från Norrköping. Nu skulle jag väldigt gärna vilja att ni flyger till Egypten igen. Då kommer vi att besöka er lite oftare😎

+ View more comments

Mycket bättre restider till München

Bmi regional tillsammans med Lufthansa fortsätter att satsa på Norrköping. 

Via Norrköpings flygplats når privata resenärer och affärsresenärer München, Bayern samt många destinationer i Europa och världen genom Lufthansas stora nätverk. Med morgonavgången innebär det att man når stora delar av Europa under förmiddagen - till exempel London, Rom och Paris.

Senaste nyheter och erbjudanden

2017 blev bra men 2018 blir fantastiskt

2017 blev bra men 2018 blir fantastiskt!

2017 blev ett framgångsrikt år för Norrköpings flygplats. Trots oroligheter i världen och därmed minskat flyg till Turkiet så ökade antalet passagerare på flygplatsen med...
München

Mycket bättre restider till München

Bmi regional tillsammans med Lufthansa fortsätter att satsa på Norrköping.  Via Norrköpings flygplats når privata resenärer och affärsresenärer München, Bayern samt många destinationer i Europa...
airport_foto_40

Panoramabild över parkering, avresehall, incheckning m.m.!

Vill du kolla in flygplatsen från insidan innan du reser eller se hur nära det är från långtidsparkeringen till terminalen? Klicka här så kan du...

Våra operatörer och arrangörer