Lediga tjänster

Vi söker en framtida ledare tillika Trafikassistent till Norrköping Airport.
Är det du?

Som Trafikassistent är du företagets ansikte utåt och möter dagligen våra passagerare. Du kommer att ingå i avdelningen Passagerarservice på Norrköping Airport och tjänsten innefattar samtliga förekommande arbetsuppgifter och områden inom passagerarservice såsom check-in, gatearbete, förlorat/skadat bagage m.m. Vissa andra arbetsuppgifter kan också förekomma.
Vi vill att du på sikt ska kunna ta en ledande roll som personalansvarig för Trafikkontoret. Trafikkontoret består idag av 5 tillsvidareanställda samt duktig extrapersonal som tas in vid behov.

Dina egenskaper  
Vi tror att du är en driven och trygg person med högt tålamod där du kan bemöta alla olika typer av personligheter. Du är av din natur serviceminded, som Trafikassistent blir du vårt ansikte utåt och representant inför våra kunder, så vi lägger stor vikt vid servicekänsla och personlig lämplighet.

Du är öppen för förändringar i en dynamisk arbetsmiljö och som person är du noggrann, punktlig och gillar att arbeta i ett högt tempo. Vidare vill vi att du  arbetar med att ständigt förbättra rutiner och arbetssätt med kvalitet och säkerhet i fokus. Erfarenhet från att leda personal är en merit.

Dina kvalifikationer  
Du ska ha gymnasieutbildning eller ha en utbildning som enligt oss bedöms som motsvarande. Du är en person som med lätthet både talar och skriver på svenska och engelska. God datavana är ett krav. Erfarenhet från servicebranschen eller annan flygplats är ett stort plus!

För att trivas i rollen måste du gilla att arbeta i ett högt tempo med bestämda tidsramar, flygen har avgångstider från tidiga morgnar och sena kvällar både under veckodagar och helger. Det är av stor vikt att du är anpassningsbar och att du kan ta dig till flygplatsen under flexibla tider. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta oregelbundet efter våra kunders trafikprogram, ev kan även visst nattarbete bli aktuellt vissa perioder, dock väldigt sällan.

Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen före utbildningsstart. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som betyg, intyg och certifikat. 

Vad kan Norrköping Airport erbjuda dig? 
Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö där servicen kommer direkt efter säkerheten, som alltid är högsta prio. Vi ger dig en möjlighet att arbeta på Norrköping Airport som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och professionalism. Självklart ser vi till att du, genom en gedigen praktisk och teoretisk introduktionsutbildning, känner dig redo att ta ansvaret som trafikassistent hos oss. Rollen är en tillsvidareanställning på 75-100%, efter viss provanställning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är en god representant för Norrköping Airports värdeord:

Professionella, engagerande och utvecklande.

Vid frågor:  
Margareta Ahlin Thelin Chef Passagerarservice, tel. 0725-74 70 40
Peter Jansson, Flygplatschef, tel. 0725-82 17 52

Välkommen att skicka in din intresseanmälan med personligt brev och CV till margareta.ahlin@nrkairport.

facebook-squarelinkedin-squarerss-squareyoutube-playinstagrammagnifiermenu