Försäkringar

Självriskförsäkring för endast SEK 59 per månad

Här presenterar vi några riktigt bra försäkringar att ta inför er resa

Självriskförsäkring för endast SEK 59 per månad
Har du en hem-,villa-,bil- och/eller reseförsäkring? I de flesta fall kan du erhålla en lägre försäkringskostnad (premie) om du höjer självrisken hos ditt försäkringsbolag.

Nu kan du slippa att oroa dig för ökad självrisk då tillsammans med oss slipper du och vi täcker din självrisk. Upp till SEK 10 000 per försäkringsår för endast SEK 44 per månad. En trygg försäkring som sparar dig pengar.

Läs mer om försäkringen på klokforsakring.se

Självriskförsäkring för endast SEK 44 per månad
Självriskförsäkring

Världsomfattande självriskförsäkring för hyrbil för endast SEK 699 per år

Ska du hyra bil? Låt inte en skadad hyrbil förstöra din resa. Låt inte dyra självriskförsäkringar förstöra din budget.

Klokforsakring.se täcker självrisken vid skador på din hyrbil. Upp till SEK 30 000 per hyresperiod för endast SEK 699 per år. I hela världen.

Världen Familj

Ska du upptäcka världen tillsammans med din familj? Möjligheterna är oändliga och att upptäcka världen som familj är spännande och kul. Men låt inte olyckan förstöra nöjet. Att resa utomlands kan bli en dyr affär om du inte är rätt försäkrad.

Låt oss ta hand om dig och din familj och res rätt försäkrad med Reseförsäkring Extra. För endast SEK 300 för första resdagen och därefter endast SEK 85 per dag. En trygg försäkring för hela familjen.

För att köpa din försäkring gå in på klokforsakring.se

Vi vill uppmärksamma Er på att denna försäkring utgör ett komplement till ordinarie reseförsäkring och att Ni som resenär behöver ha en ordinarie reseförsäkring för att vara korrekt försäkrad vid resa.

Världen Familj