Lediga tjänster

Fastighetsskötare med el-kompetens/behörighet på Norrköping Airport Ab

Norrköping Airport erbjuder totalt 15 destinationer och ägs sedan 2006 av Norrköpings kommun. Vi är Sveriges äldsta flygplats för trafikflyg. Norrköping Airport har även reguljärflyg till München med BMI Regional/Lufthansa och Visby med BRA under sommaren. Via München når man 230 destinationer runt om i världen. Under sommarsäsongen erbjuds chartertrafik till Antalya, Kroatien, Cypern, Rhodos, Kreta, Kos, Kalymnos och Mallorca, Bulgarien och Montenegro. Vintertid finns chartertrafik till Gran Canaria 3ggr/v, Teneriffa, La Gomera och Kap Verde. Norrköping Airport erbjuder även fraktflyg.

Som fastighetsskötare och ansvarig för flygplatsens el-anläggning samarbetar du med alla i personalen. Arbetet är omväxlande och socialt. Du rapporterar till Tekniska chefen och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Lokala/externa utbildningar får du av oss för att kunna möta de krav som ställs av myndigheterna för arbete med el/annat på en flygplats.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna handlar främst om skötsel av inre och yttre fastighetsmiljöer samt drift och underhåll av tekniska system inom flygplatsområdet. I ditt ansvar ingår att inneha el-behörigheten för flygplatsområdet. Du kommer även ta fram och lämna offerter på löpande arbete och vara kontaktperson för service med entreprenörer och kunder.

Kvalifikationer

Du har goda kunskaper och erfarenhet inom el och skötsel av fastighet samt har en hög social kompetens. Arbetet kräver att du är självgående, flexibel, strukturerad och trivs med att själv planera ditt arbete och din arbetsdag. Du bör också ha en god administrativ förmåga. Vi ser gärna att du har el-behörighet. (Utbildning kan erbjudas för rätt person). Körkort är ett krav.

Vi erbjuder:

Du får ta del av en trivsam arbetsmiljö i en värdegrundsbaserad organisation med engagerade kollegor och ledare. Vi erbjuder även den kompetensutveckling som rollen kräver.

Vi ger dig som medarbetare stort eget ansvar och möjlighet att delta i vårt ständiga förbättringsarbete. Vår värdegrund styr vårt arbetssätt och innebär att vi alltid

  • Agerar professionellt och tar ansvar för vårt arbete. Säkerheten väger tyngst!
  • Är engagerade och samarbetar prestigelöst och positivt. Vi hjälps åt över gränserna.
  • Utvecklas och lär ut och lär av varandra. Vi är kreativa för att förbättra och utveckla verksamheten.

Tjänsten är en tillsvidare tjänst dagtid med flextid. Vi tillämpar provanställning. Lön enligt överenskommelse.

Kontakt och ansökan

Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Tillträde så fort som möjligt. Annonsen tas bort när tjänsten är tillsatt.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Niklas Andersson: 0725-74 70 38. Din ansökan skickar du till: peter.jansson@nrkairport.sealt Niklas.andersson@nrkairport.se

Säkerhetsprövning kommer utföras innan tjänsten tillsätts som ett led i skyddet mot terrorism, vilket även innefattar en registerkontroll.

 

Uppdaterad: 2018-08-13

Bmi Regional söker flygkaptener och kabinpersonal

Läs mer hos FlyBMI

eller skicka ansökan till: careers@flybmi.com

Uppdaterad: 2018-05-20

Norrköping flygplats