Tax free butik

I anslutning till din flygresa kan du handla förmånligt i vår taxfree-butik - Travel Shop by Norrköping. Butiken är öppen i anslutning till avgångar.

Just nu har vi 20% på hela sortimentet i vår butik då vi nyligen tagit över den i egen regi.

Observera att tobak och alkohol till tax free-priser bara kan köpas om du reser till destinationer utanför EU eller till Kanarieöarna.

Ha gärna ditt boardingkort redo när du ska handla i vår tax free-butik.

Lokala produkter i vårt sortiment

Vi är stolta över Norrköping med omnejd och alla fantastiska produkter som finns här. Därför tycker vi att det är självklart att erbjuda lokala produkter i vår tax free-butik.

Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Rosor har i alla tider varit kända för sina välgörande egenskaper. Redan de gamla grekerna använde extrakt från rosen för att lugna och balansera huden. Basen i våra produkter är rättvisemärkt aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor.

Att göra hälsosamma val är inte alltid det lättaste. RÅ vill göra det enklare för alla att dra nytta av det fantastiska som naturen har att erbjuda. De använder sig av naturliga råvaror och processer för att skapa produkter som både smakar gott och har en lång hållbarhet. Nu kan du köpa deras juicer i vår tax free. Ingefärashoten är perfekt att ta i samband med frukosten varje morgon.

Hur mycket kan jag köpa hem?
Läs mer om tullbestämmelser

magnifiermenu